Wat doen wij?

Onderhoud

Goed onderhoud van een woning, kantoor of bedrijfspand is van cruciaal belang: immers, zonder onderhoud kunt u op een later moment hoge onverwachte kosten tegenkomen. Bouwbedrijf van der Meer B.V. adviseert u over het (langdurige) onderhoud en voert dit in overleg ook met u uit.

Renovatie

Soms voldoet eenvoudig onderhoud niet meer en is een grondige renovatie aan de orde. Houtherstel, het vernieuwen van kozijnen en deuren, het verbeteren van de isolatie, van muren, vloeren en beglazing. Ook hierin is Bouwbedrijf van der Meer B.V. ervaren én deskundig!

Restauratie

In steden als Haarlem staan veel oudere woningen en kantoren: deze moeten wel voldoen aan de eisen van deze tijd, maar moeten wel hun eigen karakter behouden. Een renovatie uitgevoerd door Bouwbedrijf van der Meer B.V. biedt als eindresultaat een gemoderniseerde woon of leefomgeving die geen afbreuk doet aan de uitstraling!

Nieuwbouw

Een huis, kantoor of bedrijfsruimte laten bouwen? Casco, of “turn-key” opgeleverd? Bouwbedrijf van der Meer B.V. kan samen met u uw nieuwbouwproject to een succes maken. Ons uitgangspunt zijn uw wensen, maar wij adviseren u natuurlijk wel over de eisen en grenzen die uw project kent.